Schilderworkshop voor volwassenen

 

Schilderen in de buitenlucht is een boeiende en bloeiende belevenis. De beelden en kleuren die het bloembollenveld zo uniek maken, dienen als een bron van inspiratie. 

Voor de derde keer op rij zal de schilderworkshop van Bloeiend Zijpe verzorgd worden door kunstenares Ellen Tiebie. Ellen geeft in haar atelier intuïtieve lessen en workshops met  vrije impressie. Vorige jaar zijn er prachtige schilderijen gemaakt en is Ellen weer bereid om deze workshops te verzorgen. Ze vindt het ook fantastisch en een uitdaging om uw eigen stijl en creativiteit te vinden en te stimuleren. Daarom is het zo heerlijk om intuïtief te werken en niet volgens een plaatje of voorbeeld. Natuurlijk is dat wel mogelijk, maar dan nog gaat ze samen met u op zoek naar uw eigen inbreng.

Ieder mens is anders en ziet het anders.  

Op deze wijze wil Ellen ook de workshops geven in de prachtige bloembollenvelden van Zijpe. Wat voel je? Welke kleur spreekt je aan? Wat wil je? Zoek je eigen vrijheid in je schilderij!

Bij Bloeiend Zijpe mag je schilderen midden in het bloeiende bloembollenveld! Deze unieke gelegenheid is maar één keer in het jaar in samenwerking met de bollentelers in Zijpe.

Onder de enthousiaste begeleiding van schilderlerares Ellen Tiebie kun je leren hoe je omgaat met kleur, vorm en compositie. 

Bloeiend Zijpe zorgt voor doek, ezel, acrylverf en kwasten. U hoeft zelf alleen een schilderschort en uw enthousiasme mee te nemen.

Zin om mee te schilderen en uw eigen creativiteit te ontdekken? 

Dat kan op zondag 7 mei 2017 van 9.30 uur tot 12.30 uur of van 13.30 uur tot 16.30 uur. Kom dan naar de Bloeiend Zijpe Schilderworkshop.

De kosten bedragen voor deze drie uur durende schilderworkshop € 32,50 per persoon.  

           

 

 

Inschrijven kan rechtstreeks bij Ellen Tiebie, tel. 0226 – 393287 of 06 – 27 19 31 28. Je kan haar ook een e-mail sturen: ellentiebie@hotmail.com. Het inschrijfgeld moet vóór vrijdag 5 mei 2017 overgemaakt zijn naar banknummer NL29INGB0689966512 t.nv. E. Schilder-Tiebie.


De schilderlocatie wordt op vrijdag 5 mei 2017 bekend gemaakt.

Inschrijven is mogelijk vanaf februari 2017.